BKL Rental

Välkommen till BKL Rental

BKL Rental erbjuder er skräddarsydda hyreslösningar för både korta perioder och långtidsuthyrningar.
Vi har lång erfarenhet av uthyrning och hjälper er till rätt maskin för ert projekt.

Att hyra maskinen ska vara enkelt och kostnadseffektivt. Vi kan hjälpa er hitta rätt maskin för rätt uppdrag, allt från mindre handhållna maskiner upp till större anläggningsmaskiner, reservkraft, liftar, TA-Material mm. Vi kan även hjälpa er med specialredskap och utrustning till er entreprenadmaskin.

Vi förstår att varje projekt är unikt och att det har sina utmaningar. För oss är det personliga mötet avgörande och vi strävar alltid efter att förstå våra kunders behov till fullo. Genom att erbjuda skräddarsydda lösningar för varje unikt projekt, strävar vi efter att uppfylla våra kunders specifika behov och önskemål. Med ett starkt engagemang för att förstå och tillgodose våra kunders krav, är vår prioritet att leverera rätt utrustning i rätt tid, till rätt pris och på rätt plats. Vi är stolta över vår dedikation till att erbjuda den bästa möjliga servicen och att förstå våra kunders affärsbehov

På BKL Rental är miljömedvetenhet och energieffektivitet viktiga fokusområden, och vi strävar efter att vara en del av lösningen för en mer hållbar framtid. Genom vårt växande utbud av maskiner och tillbehör, erbjuder vi flexibla lösningar för både kort- och långtidsuthyrning. Vi har alltid som målsättning att finnas tillgängliga för att stödja er i att skapa framgångsrika projekt. Lämna din kravspecifikation till oss, och vi kommer att ta fram utrustningen som är perfekt anpassad för ert projekt.

Kontakta gärna oss om du vill veta mer.

Niklas Rothman
+4670-899 00 27
niklas.rothman@bklrental.se

Leveransadress
Baldersgatan 12
761 31 Norrtälje